Kerstconcert samen met het UlftsMannenkoor!

Na het succes van het muzikale spektakel op 29 en 30 maart 2018, onze eigen uitvoering van The Passion het lijdensverhaal van Jezus in de Kathedraal van de Liemers, maakt In Between zich op voor een volgende muzikale uitdaging!

 

Op vrijdagavond 14 december om 20.00 uur organiseren wij in de H. Andreaskerk in Groessen een sfeervol kerstconcert. Te gast is dan niemand minder dan het Ulfts Mannenkoor! Het Ulfts Mannenkoor bestaat al meer dan 60 jaar en staat met ongeveer 100 zangers garant voor een sfeervol, afwisselend en indrukwekkend repertoire.

De koren laten afzonderlijk en gezamenlijk van zich horen. www.ulftsmannenkoor.nl

 

Dit alles belooft een groot muzikaal en sfeervol spektakel te worden waarbij de voorbereidingen nu al in volle gang zijn. Kaarten a € 15,- incl koffie/thee bij aanvang van het concert en 1 glaasje glühwein na afloop van het concert zijn vanaf 1 november verkrijgbaar via www.koorinbetween.nl en op diverse verkooppunten in de regio waaronder Dorpshuis Groessen en de parochiesecretariaten van Loo, Duiven, Zevenaar en Groessen.Kaartverkoop

Start 1 november!

De kaartverkoop start vanaf 1 november. Kaarten zijn op dinsdag 11 december, na bestelling, tussen 19.00 uur en 20.00 uur af te halen in de sacristie van de kerk in Groessen.
U kunt ook voor een meerprijs van €1,50 per bestelling uw kaarten thuis laten bezorgen.

Entree Kerstconcert

1 toegangskaart voor het kerstconcert.

€ 15,00

  • Uitverkocht

Uw bestelling laten bezorgen!

€ 1,50


Informatie

Het sfeervolle kerstconcert is vrijdagavond 14 december om 20.00 uur in de H. Andreaskerk in Groessen. Er zijn geen gereserveerde plaatsen in de kerk.

 

De kerk is open vanaf 19.30 uur voor een heerlijk kopje koffie of thee. Na afloop van het concert staat er een glaasje glühwein op de culinaire kerstmarkt op het grasveld tegenover de kerk voor u klaar! Ook kunt u hier tegen betaling diverse winterse hapjes en drankjes nuttigen.