Over ons

In Between bestaat uit meer dan 35 enthousiaste leden. Verdeeld in tenoren en bassen, sopranen, mezzo-sopranen, 1ste en 2de alten.

 

We repeteren elke woensdagavond van 20.00 tot 21.45 uur in de H. Andreas Kerk te Groessen. In de wintermaanden repeteren wij in het parochiecentrum bij de H. Remigiuskerk in Duiven.

 

Afwisselend met het herenkoor zingen we één viering in de maand, op zaterdagavond of zondagochtend in Groessen of in Duiven. In Between is ook te beluisteren in de Parkflat in Duiven of in een van de andere zorginstellingen in de Liemers.

Het begon allemaal in de zomer van 2001...


 

In Between is trots op haar brede repertoire.

Voor zowel huwelijken als jubilea is In Between van harte aan te bevelen, met verschillende gevoelige en hedendaagse nummers weten we altijd de juiste snaar te raken.

 

Solisten en muzikale instrumentale intermezzo's zijn voor In Between geen probleem!

 

In Between kent verschillende samenwerkingen in en rondom Groessen. Groessen Into The Music, het muzikale spektakel samen met de Groessense harmonie St. Andries. In 2011 en 2016 werkte en vierde In Between mee aan Groessen in Concert tijdens het 45-jarig en het 50-jarig bestaan van KDO. Tijdens het dorpsevenement Das Groessen van 14 juni 2015 waren we uiteraard ook van de partij! Ons 15-jarig bestaan vierde wij samen met u met een viering in Duiven op 16 oktober 2016. Ons 2-jaarlijks zelf georganiseerde kerst matinee Winter Wonderland hoort bij de sfeervolle aanraders. Tevens laten we tijdens de Loo Budget concerten ook graag van ons horen.

 

Na het succes van het muzikale spektakel op 29 en 30 maart 2018, onze eigen uitvoering van The Passion het lijdensverhaal van Jezus in de Kathedraal van de Liemers, maakt In Between zich op voor een volgende muzikale uitdaging!

 

Op vrijdagavond 14 december om 20.00 uur organiseren wij in de H. Andreaskerk in Groessen een sfeervol kerstconcert. Te gast is dan niemand minder dan het Ulfts Mannenkoor! Het Ulfts Mannenkoor bestaat al meer dan 60 jaar en staat met ongeveer 100 zangers garant voor een sfeervol, afwisselend en indrukwekkend repertoire.

De koren laten afzonderlijk en gezamenlijk van zich horen.

 

Dit alles kunnen wij alleen perfect ter gehore brengen onder leiding van onze dirigent Ton de Waal. Naast dat hij dirigeert speelt hij fantastisch piano en arrangeert zelf al onze muziekstukken.